Annuleren

Informatie aangaande het annuleren van theorie-examens en retourneren van producten.

Theorie-examens:

Als u een product of dienst op afstand koopt waarbij u en de verkopende partij elkaar niet hebben gezien dan kunt u gebruik maken van de wet koop op afstand. U heeft dan recht op 14 dagen bedenktijd. Deze wet is alleen van toepassing op bestellingen die zijn geplaatst als particulier en ook zodanig gebruikt worden.

Let op! De afkoelingsperiode/bedenktijd geldt niet bij een dienst waarmee de ondernemer (in dit geval TheorieAanvragenOnline.nl) met instemming van de consument is begonnen voordat de afkoelingsperiode is verstreken. Theorie Aanvragen Online zal direct nadat uw betaling is ontvangen in contact treden met het CBR om een examen te reserveren. Ook zullen diverse voorbereidende werkzaamheden worden gedaan. Een reservering bij het CBR is persoonsgebonden en kan dus niet geannuleerd worden. U heeft dan ook geen recht op afkoelperiode of bedenktijd. Als u binnen 14 dagen na uw bestelling gebruik wilt maken van uw recht op herroeping, vóórdat wij het examen definitief hebben afgerond bij het CBR, dan bent u daarvoor €18,95 verschuldigd zoals u aangegeven heeft tijdens het aanvragen van uw theorie-examen middels een checkbox. Vul voor het herroepen van uw theorie-examen ons contactformulier in of Download hier het modelformulier voor ontbinding/herroeping. Lees het formulier aandachtig, vul het formulier in en stuur het formulier op naar info@theorieaanvragenonline.nl

Terugbetaling van het totale aankoopbedrag minus de verschuldigde administratiekosten geschiedt spoedig, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping.

iTheorie:

Zodra u het iTheoriepakket heeft besteld en betaald ontvangt u de code direct per e-mail en is de code direct zichtbaar op onze website. Deze code is door ons opgekocht bij iTheorie en is dus op het moment van bestellen op uw naam gezet. U heeft, omdat dit pakket persoonsgebonden is en niet inwisselbaar is, dus geen recht op herroeping en daarom is annuleren niet mogelijk.

Snel en simpel het officiële CBR theorie-examen aanvragen voor auto, motor of bromfiets. Kies zelf je gewenste locatie en datum.